Vaak zien we bij angst, weerstand en het ervaren van problemen dat we de oorzaak buiten onszelf zoeken.

Er zijn natuurlijk altijd omstandigheden waarin je leeft, dat zullen wij als kleurenfabriek direct toegeven en nooit onderschatten. 

Het is de manier van denken en waarnemen die maakt of en hoeveel last je van deze omstandigheden hebt. 

Wij hebben als veranderkunstenaar het motto :

Er bestaat geen waarheid, alleen waarneming.

 


 

Wij kunnen je helpen jouw waarneming te veranderen en jouw kijk op problemen te veranderen naar het zien van mogelijkheden. 

Dit doen we met o.a. de volgende technieken: 

- Praktische ondersteuning.

Wij zullen je natuurlijk ondersteunen wanneer je iets gaat veranderen in jouw leven. Elke verandering brengt praktische zaken met zich mee.   Misschien wil je iets veranderen aan problemen met geld, jouw huis, huishouding, relaties, werk of vrijetijdsbesteding. Dan zijn wij er uiteraard om je te helpen.

- Hypnotherapie en NLP.

Met deze techniek "overschrijven" we als het ware oude niet helpende denkpatronen met gedachten die beter voor je werken. Veel angst en somberheid komen voort uit, vaak onbewuste, denkpatronen. 

- Traumaverwerking.

Met behulp van verschillende technieken, waaronder hypnotherapie, helpen we jou met minder angst aan vervelende gebeurtenissen terug te kunnen denken. De herinnering blijft, de pijn wordt minder. 

- Cognitieve gedragstherapie.

We helpen je om anders te denken over dat wat je als probleem ervaart. 

- Creatieve therapie.

Wij beschikken als veranderkunstenaar over veel creatieve technieken die je kunnen helpen je waarneming en gedachten te veranderen.

- Meditatie.

Om jouw drukke hoofd tot een redelijke mate van stilte te krijgen, gebruiken  we meditatie- en mindfulnesstechnieken. Pas wanneer er stilte optreedt en die malende gedachten gestopt worden komt er plaats voor nieuw.

- Sport & Beweging.

Dit brengt rust, is meditatief, geeft fijne stofjes af aan je lichaam en brengt voldoening en zelfrespect. Zonder een gezond lichaam is een gezonde geest moeilijker te bereiken.  

- Mindfulness.

- Coaching voor HSP (hoog sensitiviteit).

 

Wij als veranderkunstenaar weten dat verandering alleen bij jezelf plaatsvindt en dat het soms prettig is daarbij ondersteuning te krijgen. Wij zijn creatief en kundig en ondersteunen je daar waar mogelijk.

Omdat verandering bij jezelf plaatsvindt, komen we naar jou toe. In jouw omgeving, daar waar de verandering plaats gaat vinden. En mochten we toch even afstand willen nemen van de vaste omgeving omdat dat beter is, dan regelen we dat. 

Wij kunnen je ook ondersteunen op afstand. We maken o.a. gebruik van mail en app. Zo kunnen we op een minder directe en ook goedkopere manier ondersteunen. Dit noemen we e-coaching.